Varaaminen

Maja on tarkoitettu pääasiassa seuran jäsenien käyttöön perheineen. Hallitus voi erillisestä anomuksesta perustellusti myöntää poikkeuslupia.

Seuran jäsen voi vuokrata majan myös yksityiskäyttöön. Yksityiskäytöstä voi ilmoittaa muille merellä liikkujille laituriin kiinnitettävällä viirillä, jonka saa Ninalta avaimen yhteydessä.

Juhannuksena majaa ei voi vuokrata yksityiskäyttöön. Mikäli majaa ei ole varattu yksityiskäyttöön, on se vapaasti kaikkien käytössä. Huomaavaisuudella saarelle mahtuu usemapi perhe yhtä aikaa.

Pisin yhtäjaksoinen vuokrausaika on 2 vrk (2 x 24 h). Vuokra 40e/vrk. Mikäli hallitus vuokraa majaa ulkopuolisille, sovitaan vuokra tapauskohtaisesti erikseen.

Majan varauksia ottaa vastaan Nina Bärlund p. 040 5948 033 . Nina myös päivittää varauskalenteria, joka löytyy näiden nettisivujen lisäksi myös majalta. Käyttövuorot myönnetään varaamisjärjestyksessä. Varaus tulee tehdä tai peruuttaa viimeistään viikkoa ennen käyttöä, muussa tapauksessa varauksesta peritään täysi vuokra.

Vahingoittuneista välineistä / kalustosta ja ilmenneistä vioista on välittömästi ilmoitettava joko majaisännille tai Ninalle. Kadonneesta avaimesta laskutetaan 40,-

(Hyväksytty hallituksen kokouksessa 28.4.2008)