Jäsenhakemus

Seuran jäsenet hyväksyy hallitus.

Varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä yksityinen henkilö. Varsinaiset jäsenet ovat myös piirin ja keskusjärjestön jäseniä ja heillä on äänioikeus LSE:n yleiskokouksissa. Varsinaiset jäsenet saavat automaattisesti Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestön (SVK) jäsenedut käyttöönsä. Jäsenetuihin voi tutustua tästä.

Jäsemaksut v. 2023:

--------------------------------------------------------------------------

Kannatusjäseneksi voi liittyä yksityinen henkilö tai oikeustoimikelpoinen yhteisö. Kannatusjäsenet ovat vain LSE:n jäseniä, heillä on yhdistyksen yleiskokouksissa läsnäolo- ja puheoikeus, mutta ei äänioikeutta. Jos haluat kannatusjäseneksi ota yhteys puheenjohtajaan.

Seurassa voi olla myös kunniapuheenjohtajia tai kunniajäseniä, jotka seuran kokous on hallituksen esityksestä kutsunut. Tällaiset henkilöt ovat erikoisen huomattavasti edistäneet ja tukeneet seuran toimintaa. Kunniapuheenjohtajat ja kunniajäsenet eivät suorita jäsenmaksua.

Voit hakea jäsenyyttä täyttämällä jäsenhakulomakkeen tästä linkistä:

HAE JÄSENYYTTÄ

Kun hallitus on kokouksessaan hyväksynyt hakemuksen, saat siitä vahvistusviestin sähköpostiisi. 

Alaikäisiltä on annettava huoltajan tiedot laittamalla rasti ruutuun kohdassa "Maksajana toimii joku muu, kuin jäsen itse".

Täytä jokaisesta perheenjäsenestä oma lomake.

HUOM! Hakulomakkeen lopussa voit valita joko "maksa heti",  jolloin lomake ohjautuu verkkopankkiin. Voit myös valita vaihtoehdon "maksa myöhemmin", jolloin saat laskun paperisena postilaatikkoon.