Jäsenhakemus

Seuran jäsenet hyväksyy hallitus.

Varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä yksityinen henkilö. Varsinaiset jäsenet ovat myös piirin ja keskusjärjestön jäseniä ja heillä on äänioikeus LSE:n vuosikokouksessa. Varsinaiset jäsenet saavat automaattisesti Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestön (SVK) jäsenedut käyttöönsä. Jäsenetuihin voi tutustua tästä.

Jäsemaksut v. 2024:

--------------------------------------------------------------------------

Kannatusjäseneksi voi liittyä yksityinen henkilö tai oikeustoimikelpoinen yhteisö. Kannatusjäsenet ovat vain LSE:n jäseniä, heillä on yhdistyksen yleiskokouksissa läsnäolo- ja puheoikeus, mutta ei äänioikeutta. Jos haluat kannatusjäseneksi ota yhteys sihteeriin loviisanerankavijat@gmail.com

Seurassa voi olla myös kunniapuheenjohtajia tai kunniajäseniä, jotka seuran kokous on hallituksen esityksestä kutsunut. Tällaiset henkilöt ovat erikoisen huomattavasti edistäneet ja tukeneet seuran toimintaa. Kunniapuheenjohtajat ja kunniajäsenet eivät suorita jäsenmaksua.

Voit hakea jäsenyyttä täyttämällä jäsenhakulomakkeen tästä linkistä:

HAE JÄSENYYTTÄ

HUOM! Jos olet 65 vuotta täyttänyt ja haluat hyödyntää seuramme alennetun jäsenmaksun (35,-), ole yhteydessä sihteeriin loviisanerankavijat@gmail.com. Yllä olevan linkin kautta löytyy vain varsinaisen jäsenen, perheenjäsenen ja alle 18 -vuotiaiden jäsenmaksujaottelu.

Alaikäisiltä on annettava huoltajan tiedot laittamalla rasti ruutuun kohdassa "Maksajana toimii joku muu, kuin jäsen itse".

Täytä jokaisesta perheenjäsenestä oma lomake.

HUOM! Hakulomakkeen lopussa voit valita joko "maksa heti",  jolloin lomake ohjautuu verkkopankkiin. Voit myös valita vaihtoehdon "maksa myöhemmin", jolloin saat laskun paperisena postilaatikkoon.